Főoldal | Berettyóújfalu vizsgabázis | Komádi vizsgabázis | Dokumentumok | Kapcsolat
 
   Projektösszefoglaló 
 

Napelemes rendszer telepítésére Kondor és Kiss Műszaki kft. 1 500 000 ForinT VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ támogatásban RÉSZESÜLT

A „Napelemes rendszer telepítése a Kondor és Kiss Műszaki Kft berettyóújfalui telephelyén” című projekt megvalósításához a Kondor és Kiss Műszaki Kft. 100 %-os támogatási intenzitás mellett 1 500 000 forint vissza nem térítendő támogatásban részesült a „Napelemes rendszer telepítésének támogatása mikro-, kis- és középvállalkozásoknak” című, GINOP-4.1.3-19 kódszámú pályázati kiíráson. (Projekt azonosítószáma:GINOP-4.1.3-19-2019-00033).

A projekt keretében a Kondor és Kiss Műszaki Kft. 4100 Berettyóújfalu, Lőtér u. 3. A. ép. sz. alatti telephelyén napelemes rendszer kialakítása valósult meg.

A kiépített napelemes rendszer egy Canadiansolar polikristályos szerkezetű 60 cellás rendszer, melynek névleges teljesítménye 7,5 kW. Az inverter Fronius típusú, transzformátor nélküli, webes felügyelet lehetőséggel rendelkező termék. A tartószerkezet rozsdamentes acél és alumínium.

A telepített napelem modulok segítségével az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkenése, a megújuló energia-termelés további kapacitásának növelése, a megújuló energiaforrásból előállított energiamennyiség növelése, valamint az energiahatékonysági fejlesztések által elért primer energia felhasználás csökkenése érhető el.

A projekt fizikai befejezésére 2020.02.18-án került sor.

 


 Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz      
Kondor és Kiss Kft technológia fejlesztéseNapelemes rendszer telepítése a Kondor és Kiss Műszaki Kft berettyóújfalui telephelyénKomádi Széchenyi u. 27. műszaki vizsgabázis építése


Berettyóújfalu vizsgabázis

Jelenleg zárva tartunk!

A következő nyitvatartás:
Csütörtök: 07:30 - 16:00---

Komádi vizsgabázis

Jelenleg zárva tartunk!

A következő nyitvatartás:
Csütörtök: 07:30 - 16:00

   Címkék:

Műszaki vizsgáztatás

,

Eredetiség vizsga

,

Gépjármű javítás, műszaki vizsgára való felkészítés


Fékhatás mérés

,

Eredetvizsga

,

Lengéscsillapító mérés

,

Fényszóró ellenőrzés